Czemu miałybyśmy się zgubić? Przeciez już wiemy, jak dojść do WNS.
A tak w ogóle masz już wyniki z socjologii na swoim koncie? Według terminarza powinny być już 10-tego, ale w zakładce 'listy' jest tylko Socjologia w Rybniku.
Ze mną nigdy nie wiadomo
Agon napisał/a:
A tak w ogóle masz już wyniki z socjologii na swoim koncie? Według terminarza powinny być już 10-tego, ale w zakładce 'listy' jest tylko Socjologia w Rybniku.
miałam na koncie że będą 13-tego. No i są ^^ termin składania papierów mam od 19-tego.
_________________ Marzeniom trzeba czasem pomagać.
Niestety - ja Ci nie pomogę. Kompletnie nie znam się na noclegowniach w Kato.
Protomoto (nasz łódzki przewodnik xD) powinna bardziej wiedzieć coś na ten temat
Agon napisał/a:
Protomoto (nasz łódzki przewodnik xD) powinna bardziej wiedzieć coś na ten temat
No właśnie! Ja znam, ja znam! (najlepszy przewodnik turystyczny, a jakże ) Toż to Katowice to mój drugi dom prawie
Zależy, czy potrzebujesz noclegu zwykłego, czy tak jak ja to mówię "koncertowego"
Nocowałam po kilka razy w dwóch miejscach:
http://www.ssm.sltzn.katowice.pl/ - wybitnie tanio, ostatnio za jedną noc zapłaciłam 20 zł Ogółem zniżki dla studentów, kuchnia samoobsługowa, może nie jakieś luksusy, ale wyspać się można położenie naprzeciwko dworca PKP. No i czas na mankamenty Schronisko jest zamykane od 10 do 18 (lub 17, nawet nie wiem dokładnie ) i wtedy trzeba przebywać poza nim, no i zamykane jest również od 22 do 6 i wtedy raczej należy przebywać w nim Więc na wszelkiego rodzaju koncerty raczej się nie nadaje...
http://www.jopihostel.pl/ a tu moja koncertowa opcja, możesz wracać o 2 w nocy, jak ja i nic Ci tam nie powiedzą Otwarte całą dobę, można wychodzić i wracać kiedy się chce i wchodzić itd Kuchnia samoobsługowa również z darmową herbatą i kawą Śniadanie wliczone w cenę w postaci tostów z dżemem Położenie bardzo blisko dworca PKP, cena 40zł, w weekendy 43, jakoś tak, oczywiście w pokojach wieloosobowych. Mankamentem jest natomiast jedyna łazienka na całe piętro, no i w godzinach porannych często to problemy wywołuje...
ślązaczek obczajałem, w sierpniu nieczynne. Jopi pierwsze, co w googlach wyskakuje, ale za drogie. Ale nie ma tego złego - możliwe, że będziemy mieć nocleg całkiem za friko ;D tak czy owak dzięki za dobre chęci
No tak Przecież Ślązaczek nie jest czynny przez cały okrągły rok, zupełnie zapomniałam Jopi drogi, fakt, ale niestety nic tańszego już nie znalazłam Znowu będę musiała 40 dychy bulić, jak zapewne niebawem przyjadę do Katowic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum