Ja wiem tyle, że: Eero ma dwie córki i to już dość duże, Aki ma jedną córkę, ale nie wiadomo o niej nic Lauri ma synka Juliusza i Pauli też syna i nic po za tym nie wiadomo o tych dzieciaczkach
Wiek: 26 Dołączyła: 16 Sie 2007 Posty: 756 Skąd: Hellsinki-Wonderland
Wysłany: 09-07-10, 21:45
Toby było nawet miłe jakby dzieci The Rasmus poszły w ślady rodziców,ciekawa jestem jaki rodzaj muzyki by tworzyli? Może skierowaliby się w stronę alternatywną? Ale czas pokaże czy coś z tego wyjdzie jak ich maluchy podrosną
_________________ "Fly away,fly away from the torch of blame
They hunt you- the Lucifer's Angel"
Wysłany: 26-07-10, 09:36
Na razie są maluszkami i niech mają szczęśliwe dzieciństwo, niech spędzają zwłaszcza z tatusiami tyle czasu ile się da, bo wiadomo że chłopaki prędzej czy później w trasę śmigną i zostanie tylko Skype
_________________ >> Otwórz moje oczy, pozwól mi siebie zobaczyć <<
Tak jak było już powyżej napisane nie wiadomo czy wogole zagraja cos czy moze beda hmm... kucharzem?xD(Tak jak Lauri chciał byc gdyby nie zespół;D) Ale tak czy inaczej zycze im zeby mieli szczesliwe dziecinstwo i jak najwiecej czasu spedzali z swoimi tatusiami A co dalej z nimi bedzie to sie zobaczy
Wiek: 26 Dołączyła: 16 Sie 2007 Posty: 756 Skąd: Hellsinki-Wonderland
Wysłany: 29-07-10, 17:44
Może jak ich dzieciaczki bardziej podrosną to wtedy ukażą się w necie jakieś ich zdjęcia? Warto poczekać bo mnie też ciekawi do kogo są ich dzieci podobne
_________________ "Fly away,fly away from the torch of blame
They hunt you- the Lucifer's Angel"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum