A co to mi narzucasz Jedyny kontakt,jaki z nimi 'mam',to przez youtube. Logowali się tam przeszło rok temu Jak spotka,to zabiję. Trzeba osobiście,normalnie. Polacy męczyli niejeden zespół,ale to nic nie dawało. Sami muszą zrozumiec,że są dla nas ważni,nie ma rady.
Jeśli do przyszłego roku nic się nie zmieni,to napiszę (albo powiem;daj Boże,żebym ich spotkała osobiście!) do mastera,żeby wyszczelał UK po pyskach i wtedy się obudzą Mój Mistrz bardzo lubi FIN,i nie tylko on, a na TrashFest pewnie znowu się pojawi i UK,i Master,więc jak siądą,to i się razem napiją,a i wywiad może się trafic ^^ Bo ja do Finlandii nie prędko polecę.
Jak koncerty,to Niemcy,płyty-Brazylia,Japonia,wywiady-wszyscy inni,tylko nie my! Nie denerwujcie mnie więcej,an dziś mam za dużo Idę zgładzic te złe emocje.Yaaaah!
Ostatnio zmieniony przez MustaEnkeli 29-07-10, 19:24, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 29-07-10, 20:48
Przeginają z tym wywiadem... Aż tak ciężko odpowiedzieć im na kilka pytań OD FANÓW?
Oj, chyba muszę w końcu zarejestrować się na tym oficjalnym forum i ich pomęczyć. Chociaż jak mi nerwy puszczą to mogę napisać kilka słów za dużo:P;) Klip do Aikasi będzie na 100% w przyszłym miesiącu? Już odliczam dni^^
_________________ Sulje sun silmät anna mun kantaa sut pois...
Wiek: 19 Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 544 Skąd: się biorą dzieci ?
Wysłany: 29-07-10, 21:04
Tiia zarzuca -> http://forum.uniklubi.net/yabb/YaBB.cgi a wiecie moje robaczki, że płyta "Złote rybusie" jest już zmiksowana ? Wiem, wiem jestem nieoceniona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum