Wysłany: 06-07-10, 22:36 Oddam różne materiały z The Rasmus
Mam całą teczkę różnych artykułów i wycinków z gazet oraz plakatów, wszystkie prawie że "archiwalne" , bo z jakiegoś 2004 roku i nieco później, czyli jak słuchać ich zaczynałam No i plakaty również są, w tym jeden taki z gazety, na którym autografy Rasmusów są (poza autografem Akiego, bo głupek mi nie podpisał, nie wiem, może nie zauważył tego papieru i podał dalej ), więc dorzucę. Ponieważ jestem z Wrocławia, to najchętniej bym się z kimś z Wrocka dogadała, by się spotkało gdzieś w mieście i bym przekazała te rzeczy, bo na wysyłki pocztą szczerze mówią nie mam kasy ni czasu i chęci użerania się z paniami z poczty
Więc to głównie do osób z Wrocławia.
Zasada: kto pierwszy ten lepszy. Kto pierwszy napisze, że chce, z tym się umawiam i przynoszę na spotkanie te wszystkie papiery
Są,są,nawet fani,ale trwają wakacjony i pewnie się gdzieś pokrywali i nie są osiągalni ^^ Poczekaj,to pewnie ktoś się zgłosi. Chyba te materiały aż tak ci nie wadzą,by się ich szybko pozbyc,hmm?
Wysłany: 09-08-10, 23:53 Re: Oddam różne materiały z The Rasmus
murhaaja napisał/a:
Mam całą teczkę różnych artykułów i wycinków z gazet oraz plakatów, wszystkie prawie że "archiwalne" , bo z jakiegoś 2004 roku i nieco później, czyli jak słuchać ich zaczynałam No i plakaty również są, w tym jeden taki z gazety, na którym autografy Rasmusów są (poza autografem Akiego, bo głupek mi nie podpisał, nie wiem, może nie zauważył tego papieru i podał dalej ), więc dorzucę. Ponieważ jestem z Wrocławia, to najchętniej bym się z kimś z Wrocka dogadała, by się spotkało gdzieś w mieście i bym przekazała te rzeczy, bo na wysyłki pocztą szczerze mówią nie mam kasy ni czasu i chęci użerania się z paniami z poczty
Więc to głównie do osób z Wrocławia.
Zasada: kto pierwszy ten lepszy. Kto pierwszy napisze, że chce, z tym się umawiam i przynoszę na spotkanie te wszystkie papiery
a ja dodam :murhaaja, dlaczego tak późno zawitałaś na Nasze forum ?
dziwne bardzo, że chcesz osobiście spotkać się z daną osobą ?
Nie neguję, prawdomówności, ale ostrzegam i zanim się spotkacie upewnijcie się i bądźcie w towarzystwie osoby, której ufacie i w miejscu bardzo publicznym !!!
To moja przestroga !!! Z Paniami na poczcie nikt nigdy się nie użerał !
ku uwadze osób z Wrocławia
Cytat:
murhaaja
Ostatnia wizyta: 18-07-10, 20:23 (Minut: 0)
Wizyt: 7 Łączny czas wizyt Minut: 27
[0% z całości / 0,00 postów dziennie]
Ostatni post 13-07-10, 11:52
Wiek: 26 Dołączyła: 16 Sie 2007 Posty: 756 Skąd: Hellsinki-Wonderland
Wysłany: 10-08-10, 23:49
Szczerze powiedziawszy to się jej dziwię bo przecież co to za problem skołować parę groszy i na poczcie wysłać paczkę? Przecież to wcale wiele nie kosztuje a z paniami z poczty wcale się nie trzeba użerać.
_________________ "Fly away,fly away from the torch of blame
They hunt you- the Lucifer's Angel"
E, na forum byłam kiedyś przez wiele lat pod nickiem misia i tym podobnym
a poczcie nie ufam choćby i dlatego, że kilka rzeczy które miały do mnie dojść trzy lata temu,nie doszły do dziś ;] wyście chyba na poczcie nie były, jak twierdzicie, że tam się nie stoi sto lat w kolejce i nie użera z niemiłymi paniami
jakby ktoś jednak reflektował, to mogę dorzucić jeszcze dwie koszulki wygrzebane ostatnio w szafie po porządkach, jedna z Laurim, druga kupiona po koncercie ichnim pierwszym w Warszawie, ma z przodu motyla i z tyłu trasę ówczesną koncertową wypisaną
wyście chyba na poczcie nie były, jak twierdzicie, że tam się nie stoi sto lat w kolejce i nie użera z niemiłymi paniami
bzdura. a ja latam na poczte i byłam ostatnio w 2 dni 5 razy i nie stałam w kolejce nie wiedomo ile.. góra 5 minut. a baby traktują Cie jak powietrze: dajesz list, dajesz kase, dają Ci potwierdzenie i dowidzenia co tu jest do użerania się oO
życze Ci fana na miejscu ;d bynajmniej skorzysta z ciekawej oferty gadżetów TR
_________________ Jesteś gwiazdą rocka. Musisz być zepsuty...
to nie masz źle, u mnie babki, jak się parę razy tam pojawiłam, nie były dla mnie miłe i burczały coś tylko pod nosem, a jak czegoś nie umiałam raz wypełnić to było marudzenie bezczelnie "czego pani tu nie rozumie?!" -.-
no i za sam wygląd już mnie pewnie by zabiły xD
nie trzeba zwracać na nie uwagi, za wygląd jaki by nie był, to mamroczą, ale to w większości podstarzałe babki i wiadomo, ze bez komentarzy się nie obejdzie;/
może wrzucisz tu zdjęcia tych koszulek to szybciej ktoś się znajdzie ;>
_________________ Jesteś gwiazdą rocka. Musisz być zepsuty...
no właśnie chyba tak zrobię, albo za niedługo, jak mi się baterie do aparatu naładują, albo jutro popołudniu wrzucę fotki
ok, wklejam zdjęcia koszulek:
z Laurim
http://i9.photobucket.com...ak/DSCN2411.jpg
zakupiona parę lat temu w Feniksie na 5 piętrze, dlatego taka wielka, bo tam same rozmiary unisex -.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum